Hotell och Pensionat

Gårdshuset på Pelle Åbergsgården i Björnås

Välkommen till Pelle Åbergsgården!

En lugn oas med höga ambitioner. Hos oss kan du ta del av paketerade upplevelser, mindre konferenser och boende i en miljö som andas kulturhistoria.

Din vistelse har vår högsta prioritet där vi hoppas du upplever personligt bemötande, harmoni, hållbarhet, kvalitet och mäktiga naturupplevelser.

Vi håller öppet året om och erbjuder boende upp till 10 personer. Två bäddar i Ateljétuga och 8 bäddar i Gårdshuset (107 m2). Det finns tillgång till fina uteplatser, bastu och parkering.

Sommartid välkomnar vi er med  helpensionspaket med vandring, elcykel, kajak och kultur där vi samarbetar b l a med flera lokala restauranger.  

Vår, höst och vinter välkomnar vi gäster med självhushåll eller helpension.

Du finner oss i byn Björnås. Du har närhet till Världsarvsleden och b l a till Mannaminne som vår gård har en historisk koppling till.

Vi är medlemsföretag hos Svenska Turistföreningen som STF Pelle Åbergsgården i Höga Kusten, samt medlemmar hos Höga Kusten Turism och Destination Nordingrå.

Varmt välkommen önskar Fredrik och Mirja Lindström

www.pelleabergsgarden.se

[email protected]

070-780 33 22 Fredrik

Kustgårdens vandrarhem

Har 13 fräscha, nyrenoverade rum med två till sex bäddar. Vandrarhemmet har två välutrustade kök med matrum, flera duschar, sex toaletter och två sällskapsrum.
Bor ni på Kustgården har ni möjlighet att bada i poolen vid hotellet. 
I vår restaurang kan ni äta frukost, lunch eller middag eller bara avnjuta något lättare vid poolen.

Se kontaktuppgifter ovan under Norrfällsvikens Hotell & Konferens

Norrfällsvikens Hotell & Konferens

Hotell-och konferensanläggning i omedelbar närhet till Norrfällsvikens Golfbana. Utbyggt 2011 med fyra nybyggda dubbelrum och en ny reception och lobby med storbildsTV. Totalt nio dubbelrum samt en toppmodern svit med öppenspis. Alla rum är utrustade med TV, och de flesta har egen altan. Hotellgäster har tillgång till uppvärmd pool och strandleksaker till barnen finns att låna, liksom kubb, och TV-spel.
Lostigen 12, 870 31 Mjällom

Hemsida: www.norrfallsviken.com
E-post: [email protected]

Tel. 0613-212 55Pensionat Körningsgården

Pensionat Körningsgården är en anrik byggnad med nästan 200 år på nacken. Fantastiskt läge på en sluttning med underbar utsikt över Vågsfjärden och Ringkallens mörka bergsrygg. Pensionat sedan 30-talet med välbevarad genuin miljö.

Rum med frukost. Boende i enkel-, dubbel eller familjerum i huvudbyggnaden eller i annexet, där det finns ett gemensamt pentry.

Målarveckor, Konferensmöjligheter, Aboneringsbart för fester m.m.

070-297 31 01
hemsida: https://www.korningsgarden.se


Sestola Gård

Heter nya Hotellet på Mannaminne
En utvändig kopia av en finsk stormansgård med omfattande dekorationer och skulpteringar inomhus.
Fantastisk utsikt över Trångsundet, hög standard.

Tel.  0613-20290
Hemsida: www.mannaminne.se
E-post: [email protected]