Hotell och Pensionat

Gårdshuset på Pelle Åbergsgården i Björnås

Åretruntuthyrning av kvalitetsboende med historiska anor. Trivsamt inrett och delvis renoverat hus på 107 kvm har 4 st 2 bädds sovrum med kvalitetssängar, fullt utrustat kök, stort nyrenoverat vardagsrum, toalett, hall, wi-fi, luftvärmepump samt kompost och källsortering.

I separat närliggande byggnad finns stor bastu, två duschar, toalett, torkskåp. Dessa utrymmen är även tillgängliga för ateljéstugans 2 gäster.

Stor solig uteplats med utemöbler, solskydd i söderläge. Vi hyr ut elcyklar, 7 växels cyklar och kajaker till våra gäster.

Huset hyrs under högsäsong till sällskap på 8 personer. Under lågsäsong även per rum.

Gårdshuset passar utmärkt till naturälskare som uppskattar fågelskådning, vandring, cykling, kajakpaddling, längdskidåkning samt stjärnskådning.

Information om närliggande Världsarvsleden får du på plats.

Gården har tillhört den kända Stockholmskonstnären Pelle Åberg vars son konstnären Anders Åberg och grundaren till Mannaminne har tillbringat barn och ungdomstiden på gården.

Vi välkomnar kursarrangörer och mindre sällskap för enklare konferenser. Hälsofrämjande kurser och aktiviteter, teambildning, personlig coaching arrangeras av oss.

Mera info och bilder se www.pelleabergsgarden.se                          

Fredrik och Mirja Lindström

[email protected]

070-780 33 22

076-946 81 84 Vi finns även på Instagram och Facebook @pelleabergsgarden

Kustgårdens vandrarhem

Har 13 fräscha, nyrenoverade rum med två till sex bäddar. Vandrarhemmet har två välutrustade kök med matrum, flera duschar, sex toaletter och två sällskapsrum.
Bor ni på Kustgården har ni möjlighet att bada i poolen vid hotellet. 
I vår restaurang kan ni äta frukost, lunch eller middag eller bara avnjuta något lättare vid poolen.

Se kontaktuppgifter ovan under Norrfällsvikens Hotell & Konferens

Norrfällsvikens Hotell & Konferens

Hotell-och konferensanläggning i omedelbar närhet till Norrfällsvikens Golfbana. Utbyggt 2011 med fyra nybyggda dubbelrum och en ny reception och lobby med storbildsTV. Totalt nio dubbelrum samt en toppmodern svit med öppenspis. Alla rum är utrustade med TV, och de flesta har egen altan. Hotellgäster har tillgång till uppvärmd pool och strandleksaker till barnen finns att låna, liksom kubb, och TV-spel.
Lostigen 12, 870 31 Mjällom

Hemsida: www.norrfallsviken.com
E-post: [email protected]

Tel. 0613-212 55Pensionat Körningsgården

Pensionat Körningsgården är en anrik byggnad med nästan 200 år på nacken. Fantastiskt läge på en sluttning med underbar utsikt över Vågsfjärden och Ringkallens mörka bergsrygg. Pensionat sedan 30-talet med välbevarad genuin miljö.

Rum med frukost. Boende i enkel-, dubbel eller familjerum i huvudbyggnaden eller i annexet, där det finns ett gemensamt pentry.

Målarveckor, Konferensmöjligheter, Aboneringsbart för fester m.m.

070-297 31 01
hemsida: https://www.korningsgarden.se


Sestola Gård

Heter nya Hotellet på Mannaminne
En utvändig kopia av en finsk stormansgård med omfattande dekorationer och skulpteringar inomhus.
Fantastisk utsikt över Trångsundet, hög standard.

Tel.  0613-20290
Hemsida: www.mannaminne.se
E-post: [email protected]