Mannaminnes Vänner

På Mannaminne står kulturen i centrum och alla ska känna sig välkomna!

Därför är du hjärtligt välkommen att vara med i vår vänförening! Vi bildade föreningen med utgångspunkt i Anders och Barbro Åbergs redan stora kontaktnät av vänner.
Föreningens ändamål är att bevara och utveckla Mannaminne som den levande kulturarena det är, så du är välkommen att bidra med det du har och vill! Eller bara med ditt stöd som medlem, och extra glada blir vi om du vill vara en ”ambassadör” och berätta om Mannaminne för dina vänner.


Om föreningen och medlemskap

Kulturföreningen Mannaminnes Vänner är en självständig, ideell och politiskt obunden intresseorganisation, som har till ändamål att bevara och utveckla Mannaminne som en levande kulturarena.

Medlemskapet kostar 250 kr och inkluderar gratis inträde på Mannaminne hela säsongen (undantaget speciella evenemang).
Nytt medlemskap registrerar du via denna länk: https://www.mannaminne.se/sv/om-oss/vanforening/
Medlemskortet kommer att skickas till dig efter inbetalning.

Vill du engagera dig i vänföreningen, har idéer eller förslag och funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till oss i styrelsen:

Mannaminnes mångfald kan ge inspiration till alla –
Var med och inspirera!
Bli en Mannaminne-vän!

Styrelsen: Carola Rydkvist (Nordingrå, ordförande), Pål Åberg (Gävle, vice ordförande), Lennart Lundkvist (Nordingrå, administratör), Margit Bergarp Åsberg (Nordingrå, ledamot), Kajsa Grandics Åberg (Umeå/Nordingrå, ledamot), Birgitta Norlander (Nordingrå, ledamot)

Häggvik 109, 873 99 Nordingrå

[email protected]

www.mannaminne.se