Mannaminnes vänner

På Mannaminne står kulturen i centrum och alla ska känna sig välkomna!

Därför är du hjärtligt välkommen att vara med i vår vänförening! Vi bildade föreningen med utgångspunkt i Anders och Barbro Åbergs redan stora kontaktnät av vänner.
Föreningens ändamål är att bevara och utveckla Mannaminne som den levande kulturarena det är, så du är välkommen att bidra med det du har och vill! Eller bara med ditt stöd som medlem, och extra glada blir vi om du vill vara en ”ambassadör” och berätta om Mannaminne för dina vänner.

Om föreningen och medlemsskap

Kulturföreningen Mannaminnes vänner är en självständig, ideell och politiskt obunden intresseorganisation, som har till ändamål att bevara och utveckla Mannaminne som en levande kulturarena.

Medlemskapet kostar 200 (250 kr fr.o.m. 2021-05-01) och inkluderar gratis inträde på Mannaminne hela säsongen (undantaget speciella evenemang). Fr.o.m. september 2020 kan man förnya sitt medlemskap för 2021 eller gå in som ny medlem för 2021.

Medlemsavgiften betalar du in på bankgiro 867-0044. Uppge namn och adress och gärna mejladress ifall du har. Medlemskortet kommer att skickas till dig.

Vi har också Swish: 123 313 19 19.

Vill du engagera dig i Vänföreningen, har idéer eller förslag och funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till oss i styrelsen:

Styrelseledamot Bo-Anders Öberg. Härnösand, mejl [email protected], tfn 070-348 02 60.

Övriga i styrelsen är Lena Johansson (Härnösand), Karin Olsén Öberg (Nordingrå) och Tom Åberg (Bjästa).

www.mannaminne.se

Mannaminnes mångfald kan ge inspiration till alla –
Var med och inspirera!
Bli en Mannaminne-vän!