Mannaminnes vänner

På Mannaminne står kulturen i centrum och alla ska känna sig välkomna!

Därför är du hjärtligt välkommen att vara med i vår vänförening! Vi bildade föreningen med utgångspunkt i Anders och Barbro Åbergs redan stora kontaktnät av vänner.
Föreningens ändamål är att bevara och utveckla Mannaminne som den levande kulturarena det är, så du är välkommen att bidra med det du har och vill! Eller bara med ditt stöd som medlem, och extra glada blir vi om du vill vara en ”ambassadör” och berätta om Mannaminne för dina vänner.

Om föreningen och medlemsskap

Kulturföreningen Mannaminnes vänner är en självständig, ideell och politiskt obunden intresseorganisation, som har till ändamål att bevara och utveckla Mannaminne som en levande kulturarena.

Medlemskapet kostar 200 kr och inkluderar gratis inträde på Mannaminne hela säsongen (undantaget speciella evenemang). fr.o.m. oktober 2019 kan man förnya sitt medlemskap för 2020 eller gå in som ny medlem för 2020.

Medlemsavgiften betalar du in på bankgiro 867-0044. Uppge namn och adress och gärna mejladress ifall du har. Medlemskortet kommer att skickas till dig.

Vi har också Swish: 123 313 19 19.

Vill du engagera dig i Vänföreningen, har idéer eller förslag och funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till oss i styrelsen:

Ordförande Lennart Lundkvist (Salsåker, Nordingrå), tfn 070-671 26 33.

Suppleanter är Tom Åberg (Östersel, Bjästa) och Bo-Anders Öberg (Södersundsvägen, Härnösand).

Övriga i styrelsen är Carola Rydkvist (Häggnor, Nordingrå), tfn 070-278 72 28; Lars Stattin (Häggvik, Nordingrå), Daniel Stattin (Gåsnäs, Nordingrå) och Gary Fowles (Näsänget, Nordingrå).

www.mannaminne.se

Mannaminnes mångfald kan ge inspiration till alla –
Var med och inspirera!
Bli en Mannaminne-vän!